Питка със сирене

Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
21/09/2010
"Традицията повелява да посрещнем гостите си с хляб и сирене, затова верни на традицията приготвяме тази ароматна питка със сирене!"
Приготвяне35 мин.
Готвене30 мин.
Общо65 мин.
Порции15 бр.
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо43 216
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана10 пъти
  • Рейтинг3,7 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Към брашното прибавете яйцата, сиренето, олиото и киселото мляко, в което предварително сте разтворили содата.

Замесете тесто и го разделете на 15 топчета. От всяко топче направете питка с дупка в средата и сложете по една бучка масло и сирене в нея.

Подредете питките в намазана с олио тава и ги изпечете в умерено загряна фурна, докато питката придобие златист загар и бухне.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 6
4 4
3 5
2 0
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

TS
TS
23.12.2013 16:14
Снимката няма нищо общо с рецептата и начина на приготвяне
0
0
Katq
Katq
26.07.2013 13:30
не трябва ли първо да втаса и после да се пече?
1
0
хв
хв
07.12.2012 04:30
мисля, че в рецептата липсва мая
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти