Свински джолани по немски

12/05/2015
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваИноватор9049293
"Немската кухня е известна със своите сочни джоланчета, затова ви приготвихме тази превъзходна рецепта"
Приготвяне15 мин.
Готвене180 мин.
Общо195 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 365
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресовайте чесъна и го смесете със солта и малко зехтин, като целта е да получите гъста каша, с която до овкусите джоланите от всички страни.

Поръсете обилно с кимион на зърна и приберете в хладилник за 1-2 часа.

Почистете ябълките и ги нарежете на осминки, а лука на шайби. Поставете ги на дъното на тавата за печена, а отгоре поставете джоланите прави.

Налейте вода до средата на тавата и печете около два часа и половина в предварително загрята на 190 градуса фурна. Поднесете ястието с кнедли или печени картофи.

Опитайте още Свински джолан с картофи, Джолан с гъби, Джолан в гювеч, Джолани по немски, Задушени джолани, Пълнен джолан, Джолан с бира, Джолан по баварски.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар