Реване

Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
14/10/2010
"Насам, насам, знаем страхотна рецепта за сочно реване "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Сготви+2 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо107 900
  • Преглеждания за месеца361
  • Преглеждания за седмицата65
  • Коментирана10 пъти
  • Рейтинг4,2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта и прибавете останалите продукти, след което разбийте добре. Изсипете приготвената смес в намазнена и набрашнена тава.

Изпечете сместа до златисто на 180-200 градуса, извадете и оставете да се охлади напълно. Сиропът се приготвя от водата, захарта и ванилията и млякото, като се кипнат.

Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 16
4 7
3 4
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

lia
lia
02.05.2015 22:54
ne moga da razbera, mliakotekade go slagash
0
0
monika
monika
24.07.2014 00:32
Има ли някакъв заместител на бакпулвера?? Не съм в България и тук не намирам.
0
1
Росица
Росица
28.07.2014 14:43
1чаена лъжичка сода за хляб+1 ч.л. оцет
гасиш содата с оцета
4
1
Христина
Христина
11.07.2014 17:00
Стана страхотен сладкиш! Само, че нямах много брашно и го направих почти обратно - половин чаша башно и 1,5 ч. грис - общо 2 чаши.
2
1

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти