Кьопоолу

Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
24/09/2010
"Традицията повелява в кьопоолуто да се слага поне 4-5 скилидки чесън, за здраве и добър вкус!"
Приготвяне30 мин.
Готвене25 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+2 точки
1 Потребител и ти сготвиха тази рецепта
Статистика
  • Преглеждания общо27 565
  • Преглеждания за месеца1004
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3,6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • патладжани - 1 кг
  • червени чушки - 1/2 кг капия
  • домати - 2 големи
  • чесън - 4 - 5 скилидки
  • олио - 2 с.л.
  • оцет - 2 с.л. ябълков

Приготвяне

Патладжаните и червените чушки се изпичат, обелват се, нарязват се и се смилат с пасатор.

Доматите се настъргват на ренде и се смесват със смелните патладжани и капии.

Чесънът се нарязва на ситно и също се добавя. Залива се с олиото и сместа се разбърква много добре. Прибавя се оцет на вкус, наситнения магданоз и кьопоолуто се поднася студено.[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 6
4 2
3 3
2 1
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Най-популярните рецепти от категорията

Подобни и изпробвани

Избрани

Gotvach.bg във Фейсбук

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още от категориите

Още рецепти с