Ризото с четири сирена

23/05/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър1143268261
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 310
  • Преглеждания за месеца89
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете бульона в тенджера и го кипнете. Разтопете маслото в друга тенджерка, добавете нарязания лук и го запържете за 5 минути. Добавете ориза и го задушете за няколко минути.

Сипете виното и гответе докато се абсорбира. Добавете черпак от топлия бульон и продължете да задушавате, като постепенно добавяте от бульона. След около 20 минути махнете от котлона.

Загрейте заедно четирите вида сирена и щом се разтопят ги овкусете с черен пипер и сол. Смесете с ориза, поръсете с магданоз и сервирайте.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар