Панирани канелони

24/09/2010
Ефросия
отЕфросияМастър Шеф444
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 985
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете купешките канелони в кипяща подсолена вода без да ги преварявате. Нека канелоните да останат леко твърди.

Нарязаните спанак и лук се задушават в маслото. Прибавят се останалите продукти и се овкусява със сол и черен пипер. Напълнете канелоните, оваляйте ги в брашно, след това в разбито яйце и галета и ги изпържете.

подобни рецепти тук

5 3
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар