Панирани канелони

24/09/2010
Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 757
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4,1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете купешките канелони в кипяща подсолена вода без да ги преварявате. Нека канелоните да останат леко твърди.

Нарязаните спанак и лук се задушават в маслото. Прибавят се останалите продукти и се овкусява със сол и черен пипер. Напълнете канелоните, оваляйте ги в брашно, след това в разбито яйце и галета и ги изпържете.

подобни рецепти тук

5 3
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар