Панирани канелони

24/09/2010
Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 822
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4,1 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • масло - 30 г
  • спанак - 250 г
  • лук - 2 стръка пресен
  • синьо сирене - 50 г натрошено
  • сирене - 100 г Рикота
  • яйца - 1 брой
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • яйца - 2 броя за панировката
  • брашно
  • галета
  • олио - за пържене
  • канелони - готови
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете купешките канелони в кипяща подсолена вода без да ги преварявате. Нека канелоните да останат леко твърди.

Нарязаните спанак и лук се задушават в маслото. Прибавят се останалите продукти и се овкусява със сол и черен пипер. Напълнете канелоните, оваляйте ги в брашно, след това в разбито яйце и галета и ги изпържете.

подобни рецепти тук

5 3
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар