Пиле Тандури на грил

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Пиле Тандури на грил1 / 2
29/05/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пилешки гърди - 4 бр.
  • тандури - 4 с.л.
  • червен лук - 2 глави
  • домати - 4 бр.
  • кориандър - 1 връзка
  • лимонов сок - 4 с.л.
  • олио - 4 с.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

С помощта на остър нож направете малки прорези по пилешките гърди и ги намажете с пастата тандури.

Оставете да престоят в хладилник за една нощ.

Загрейте грил тиган и изпечете гърдите.

Смесете нарязаните лук, домати и кориандър. Овкусете ги с лимонов сок, олио, черен пипер и сол.

Севирайте пилето със зеленчуците.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: