Карпачо с телешко

29/05/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваИноватор1143267676
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо563
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С помощта на остър нож нарежете филето на много тънки резени. Разпределете го в 4 чинии.

Лимоновият сок се смесва със сол и черен пипер. Добавя се зехтинът и с полученият дресинг се залива месото.

Покрийте и оставете да се маринова на хладно за поне 10-15 минути.

До телешкото сложете резени пармезан, поръсете с магданоз и гарнирайте с резени лимон.

Сервирате карпачото с резени хляб.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар