Карпачо с телешко

29/05/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър11862810111
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо816
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С помощта на остър нож нарежете филето на много тънки резени. Разпределете го в 4 чинии.

Лимоновият сок се смесва със сол и черен пипер. Добавя се зехтинът и с полученият дресинг се залива месото.

Покрийте и оставете да се маринова на хладно за поне 10-15 минути.

До телешкото сложете резени пармезан, поръсете с магданоз и гарнирайте с резени лимон.

Сервирате карпачото с резени хляб.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!