Хляб с пилешко за пикник

01/08/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър1143268023
Приготвяне30 мин.
Готвене25 мин.
Общо55 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо254
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг2.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете пилешкото с лимоновия сок, куркумата и половината от зехтина. Овкусете с подправки по избор.

Загрейте оставащия зехтин и изпържете месото за 5 минути. Добавете водата, кипнете и задушавайте за 15 минути.

Нарежете пилешкото и го сложете в купа с шамфъстъка и сосовете от готвенето.

Разрежете питата на две, като не ги разделяте напълно. Издълбайте средата и изсипете половината пилешка смес.

Отгоре сипете пастета и завършете с оставащото месо. Покрийте с горната част от питата, охладете и нарежете.
подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар