Пиле с гъби и топено сирене

Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
16/10/2010
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
Статистика
  • Преглеждания общо17 035
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг3,1 от 5

Необходими Съставки

  • пилешко месо - 1 пиле
  • гъби - 0, 500 кг пресни
  • сирене - 1 топено пушено
  • чубрица
  • соев сос
  • лимони

Приготвяне на Пиле с гъби и топено сирене

Пилето се разрязва на 2 на 4 части или се оставя цяло, ако предпочитате. Накисва се за половин час в марината от соев сос и лимонов сок.

Гъбите и топеното сирене се нарязват на парчета, овкусяват се с чубрица, прибавя се пилешкото с маринатата и всучко се омесва в плик за печене.

Добавя се малко мазнина и пликът се затваря. Правят се няколко дупки и се слага в тава с 2 пръста вода.

Пече се за около 40 мин на 200-250 градуса.[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

3.1
Общо 10 гласували
5 2
4 1
3 4
2 2
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Най-популярните рецепти от категорията

Подобни и изпробвани

Избрани

Gotvach.bg във Фейсбук

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още от категориите

Още рецепти с