Пиле с гъби и топено сирене

16/10/2010
Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
"Има нещо магически вкусно и неустоимо в комбинацията между пиле, гъби и топено сирене "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо18 083
  • Преглеждания за месеца140
  • Преглеждания за седмицата29
  • Рейтинг3,1 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Пилето се разрязва на 2 на 4 части или се оставя цяло, ако предпочитате. Накисва се за половин час в марината от соев сос и лимонов сок.

Гъбите и топеното сирене се нарязват на парчета, овкусяват се с чубрица, прибавя се пилешкото с маринатата и всучко се омесва в плик за печене.

Добавя се малко мазнина и пликът се затваря. Правят се няколко дупки и се слага в тава с 2 пръста вода.

Пече се за около 40 мин на 200-250 градуса.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 1
3 4
2 2
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар