Свински бут с бекон, праз и гъби

02/06/2015
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър9049294
Приготвяне15 мин.
Готвене55 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 687
  • Преглеждания за месеца57
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете бекона на тънки филийки. Направете разрез в средата на бута и напълнете с половината от бекона.

Овкусете със сол и черен пипер, овържете на стегнат пакет с помощта на дебел конец. Направете разрези в месото и шпиковайте с останалия бекон.

Сложете месото, праза и гъбите в тавичка, залейте с бирата, добавете малко вода, сол и черен пипер.

Печете в предварително загрята на 180 г фурна за около 55 минути, като от време на време заливате месото със соса.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар