Свинско филе в Мадейра

03/06/2015
Mariana
отMarianaИноватор54293715
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 455
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставете месото в съд за готвене в микровълнова и гответе 3 минути на пълна мощ. Намалете силата на фурната на средно положение и гответе 10-15 минути в зависимост от дебелината на месото, като го обърнете веднъж по време на готвенето. Покрийте го с фолио и го оставете да се задушава.

Загрейте олиото да половин минута в микровълновата и добавете ситно нарязания лук. Гответе на пълна мощ за 2 минути под капак, след което добавете и гъбите и гответе още 2 минути.

Смесете брашното и горчицата и ги разтворете в бульона. Овкусете със сол и черен пипер, добавете бульона от печеното, виното Мадейра и доматеното пюре.

Изсипете сместа при гъбите и лука, загрейте сместа 3-4 минути на пълна мощ, като разбърквате от време на време. Нарежете месото на филийки в предварително загрята чиния, добавете гъбения сос.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар