Пържени гъби с лук

27/09/2010
Ефросия
отЕфросияМастър Шеф444
"Ароматна гарнитура или лека вечеря - изборът е изцяло ваш!"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо35 350
  • Преглеждания за месеца394
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите и при нужда ги нарежете на парчета, а лука на малки полумесеци.

Загрейте зехтина в тиган и сложете лука. Като се позапържи, добавете и гъбите, полейте със соев сос и задушавайте така, докато гъбките омекнат.

По желание добавете и разтворен гъбен бульон в 1/2 ч.ч. вода. Накрая прибавете черен пипер и копър.подобни рецепти тук

5 11
4 6
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
09.05.2016 06:58
Така ги приготвям, но вземам малки гъбки за да не ги режа. Оставям ги цели и са си сочни и вкусни.
0
0
Кирил
Кирил
08.01.2016 12:11
Системата за оценяване не работи, поне на моя браузър. Исках да сложа 5 звезди, а то се включиха само 2. Рецептата е много добра.
1
0
Мен :)
Мен :)
13.09.2013 21:26
Аз приготвих ястието като гарнитура на пържоли.. има ли смисъл да казам каква вкусотия беше. Благодаря за тази рецепта :)
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв