Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладки и Бисквити»Бонбони»Италиански бонбони с пармезан и шоколад

Италиански бонбони с пармезан и шоколад

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Италиански бонбони с пармезан и шоколад1 / 2
04/08/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
15

Необходими Продукти

  • пармезан - 300 г
  • шоколад - 300 г
  • олио - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пармезанът се начупва на парченца, големи, колкото половин орех.

Шоколадът се начупва и се разтопява на водна баня при непрекъснато бъркане.

Парченцата пармезан се топват в горещия шоколад, така че да се потопят изцяло, и се редят върху фолио, намазано с олио, докато изстинат напълно.

Слагат се в хартиени подложки и се съхраняват в хладилник. По желание може да ги поръсите с какао или смлени ядки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: