Картофи с копър и чесън

27/09/2010
Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
"Вкусни и леки класически картофки с копър и чесън, подходящи за тези, които са на пост и за тези, които не са"
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо74 966
  • Преглеждания за месеца4772
  • Преглеждания за седмицата511
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг4,3 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете картофите и ги изсипете в голяма йенска тава. Залейте отгоре поразтопеното масло. Долейте малко вода, посолете и ги сложете да се задушават с капак.

След около 20 минути разбъркайте картофите или просто раздрусайте похлупената тава и оставете отново да се пекат.

Готовите картофи се изваждат и се слагат да се запържат в голям тиган, в който е разтопено масло. Добавят се наситнените чесън и копър, разбърква се и се сваля от котлона.подобни рецепти тук

5 8
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Rumi Kuskuschieva
Rumi Kuskuschieva
25.06.2017 21:32
Обожавам такива картофки
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
12.05.2016 06:56
не са ли се много размекнали за 20минути- на колко градуса?
1
2
Десислава Георгиева
Десислава Георгиева
16.05.2014 19:08
страхотна рецепта!Браво
4
0

Виж всички коментари или напиши такъв