Картофи с копър и чесън

Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
27/09/2010
"Вкусни и леки класически картофки с копър и чесън, подходящи за тези, които са на пост и за тези, които не са"
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4-5
Сготви+2 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо58 733
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4,2 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Почистете картофите и ги изсипете в голяма йенска тава. Залейте отгоре поразтопеното масло. Долейте малко вода, посолете и ги сложете да се задушават с капак.

След около 20 минути разбъркайте картофите или просто раздрусайте похлупената тава и оставете отново да се пекат.

Готовите картофи се изваждат и се слагат да се запържат в голям тиган, в който е разтопено масло. Добавят се наситнените чесън и копър, разбърква се и се сваля от котлона.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 8
4 3
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
12.05.2016 06:56
не са ли се много размекнали за 20минути- на колко градуса?
1
1
Десислава Георгиева
Десислава Георгиева
16.05.2014 19:08
страхотна рецепта!Браво
4
0
мама
мама
15.12.2010 13:46
По този начин не съм ги правила. Варила съм ги, след което се нарязват на кубчета /като за картофена салата/ и се овкусяват - сол, чесъна, копъра, маслото, захлупват се с капака и се раздрусват много хубаво. Казват се друсани картофи. Стават много вкусни.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти