Чоризо карбонара

09/06/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър1186279635
"Страст в чиния по италиански с неустоим аромат на чоризо "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 865
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • чоризо - 125 г
  • зехтин - 1 с.л.
  • фетучини - 375 г или пене
  • яйца - 4 бр.
  • пармезан - 50 г
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете чоризото и го запържете в загряния зехтин. Сварете пастата.

Разбийте яйцата, добавете настъргания пармезан и овкусете със сол и черен пипер.

Точното преди пастата да е готова, увеличете котлона, където е чоризото.

Сипете отцедената паста и веднага добавете яйчената смес, разбърквайки енергично. Сервирайте с настърган пармезан.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар