Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Чоризо карбонара

Чоризо карбонара

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Чоризо карбонара1 / 2
09/06/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Страст в чиния по италиански с неустоим аромат на чоризо"

Необходими Продукти

  • чоризо - 125 г
  • зехтин - 1 с.л.
  • фетучини - 375 г или пене
  • яйца - 4 бр.
  • пармезан - 50 г
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете чоризото и го запържете в загряния зехтин. Сварете пастата.

Разбийте яйцата, добавете настъргания пармезан и овкусете със сол и черен пипер.

Точното преди пастата да е готова, увеличете котлона, където е чоризото.

Сипете отцедената паста и веднага добавете яйчената смес, разбърквайки енергично. Сервирайте с настърган пармезан.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: