Фритата с паста и тиквички

09/06/2015
Илария
отИларияМастър Шеф37311203
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо761
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина в тиган. Сипете нарязания лук и го запържете. Добавете тънко нарязаните тиквички и чесъна и гответе още 2 минути.

Разбийте яйцата и ги овкусете със сол и черен пипер. Сипете при зеленчуците и пастата, добавете половината пармезан и босилека.

Сипете сместа в тигана и пържете за 8-10 минути, докато фритатата стане готова.

Прехвърлете тигана във фурната и запечете, докато се изпече и отгоре. Поръсете с оставащия пармезан и босилек и поднесете.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!