Агнешки ребърца с портокалова глазура

09/06/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър1186279868
"Подчертайте нежния вкус на агнешкото месо с ароматна портокалова глазура и се насладете на невероятния резултат "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 661
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • агнешки ребърца - 1 кг
  • портокали - 5 с.л. мармалад
  • оцет - 30 мл винен
  • соев сос - 30 мл
  • горчица - 2 ч.л. на прах
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете агнешките ребърца за 15-20 минути. Сложете ги в тава.

Пасирайте заедно всички останали съставки и намажете агнешкото. Оставете в хладилник за 1 час или повече.

Загрейте грил и изпечете ребърцата за 20 минути, докато покафенеят и станат хрупкави.

От време на време ги мажете с маринатата и ги обръщайте.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар