Сотирани картофи с джинджифил

11/06/2015
Иринаот ИринаНовак
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 436
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4,3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме картофите да се варят и точно преди да станат готови, ги махаме от котлона.

Белят се и се нарязват на кубчета (големината е по ваше желание), слага се масло в тигана и се изсипват картофите.

Целта е да получим кафява хрупкава коричка. Вземаме парчето джинджифил и го рендосайте.

Добавете листата джоджен, джинджифила и подправките към картофите. Накрая сервираме и поръсваме с пресен магданоз.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Албена
Албена
15.05.2016 23:36
По-скоро стават леко люти,предполагам?
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
15.05.2016 22:24
вероятно са доста ароматни от джинджифила
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв