Агнешки курбан

27/01/2010
"Изпитана рецепта за ароматен агнешки курбан!"
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо27 455
  • Преглеждания за месеца437
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 500 гр.
  • ориз - 1 к. ч.
  • магданоз
  • сол
  • оцет
  • яйца - 2 бр. твърдо сварени
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на дребни парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато започне да омеква, се добавя измитият ориз. Чорбата се посолява на вкус и се досварява.

Поднася се с нарязаните на дребно яйца, магданоз и оцет.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар