Агнешки курбан

от ВениНовак
27/01/2010
"Изпитана рецепта за ароматен агнешки курбан!"
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+2 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо21 032
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4,7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 500 гр.
  • ориз - 1 к. ч.
  • магданоз
  • сол
  • оцет
  • яйца - 2 бр. твърдо сварени

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на дребни парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато започне да омеква, се добавя измитият ориз. Чорбата се посолява на вкус и се досварява.

Поднася се с нарязаните на дребно яйца, магданоз и оцет.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 6
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни Рецепти