сряда, 4 май

Агнешки курбан

27/01/2010
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции4
Изпрати Агнешки курбан
до име:
до имейл:
от име:
от имейл:
Прати
Статистика
  • Споделяния
  • Харесвания
  • Преглеждания общо18 204
  • Преглеждания за месеца141
  • Преглеждания за седмицата73
  • Рейтинг4,7 от 5

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 500 гр.
  • ориз - 1 к. ч.
  • магданоз
  • сол
  • оцет
  • яйца - 2 бр. твърдосварени
Сготви+2 точки
Бъди първият, който ще ползва новата опция тук.

Приготвяне на Агнешки курбан

Месото се нарязва на дребни парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато започне да омеква, се добавя измитият ориз. Чорбата се посолява на вкус и се досварява.

Поднася се с нарязаните на дребно яйца, магданоз и оцет.[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

4.7
Общо 7 гласували
5 6
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Най-популярните рецепти от категорията

Избрани

Подобни и изпробвани

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още от категориите

Още рецепти с

Домашна и оригинална рецепта за Агнешки курбан. Намери ли това, което търсиш? Прелисти останалите рецепти за Агнешки курбан. Изпробвани рецепти от местната и чужда кухня. Препоръки как се приготвя Агнешки курбан в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с безброй рецепти, вкусотии, съвети и идеи от нашите автори, на едно място.