вторник, 2 септември

Агнешки курбан

Публикувана от:
Видяно: 13 863 пъти
Националност: Българска Кухня
Категория: Агнешко месо
Рецепта за Агнешки курбан
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции4

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 500 гр.
  • ориз - 1 к. ч.
  • магданоз
  • сол
  • оцет
  • яйца - 2 бр. твърдосварени

Приготвяне на Агнешки курбан

Месото се нарязва на дребни парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато започне да омеква, се добавя измитият ориз. Чорбата се посолява на вкус и се досварява.

Поднася се с нарязаните на дребно яйца, магданоз и оцет.

4.7 от 7 Гласа

Бъди първият, който ще даде своя отзив тук!

Домашна и оригинална рецепта за Агнешки курбан. Намери ли това, което търсиш? Прелисти останалите рецепти за Агнешки курбан. Изпробвани рецепти от местната и чужда кухня. Препоръки как се приготвя Агнешки курбан в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с безброй рецепти, вкусотии, съвети и идеи от нашите автори, на едно място.