Папарделе с прошуто и манатарки

12/06/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър1186279550
"Паста с божествен вкус и аромат "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 134
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пастата в подсолена вода. Междувременно загрейте зехтина в тиган, добавете чесъна и гъбите, задушете ги за 4 минути.

Добавете прошутото и го прибавете към гъбите. Сипете сметаната, магданоза и овкусете със сол и черен пипер.

Кипнете и гответе 1 минута. Отцедете пастата и я прибавете към вкусния сос. Разбъркайте, поръсете с пармезан и сервирайте.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар