Мариновани кайсии

15/06/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
"Ако знаете само какви планове имаме за тези ароматни мариновани кайсии!"
Приготвяне35 мин.
Готвене10 мин.
Общо45 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо963
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се марината, като захарта се залива с водата, вари се 2 минути, прецежда се и се добавя оцетът.

В чисти сухи буркани се слагат канелата и карамфилчетата, отгоре се слагат разрязаните на половинки кайсии и се заливат с горещата марината.

Бурканите се затварят с капачки и могат да се стерилизират, ако кайсиите ще се консумират след два-три месеца.

Ако ще се консумират в близките дни, се оставят в хладилника, без да се стерилизират, и след 2 дни са готови за консумация.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар