Салата със сьомга и пъдпъдъчи яйца

18/06/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 694
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Салатата айсберг се накъсва на едро. Яйцата се сваряват, обелват се и се режат на половинки.

Чери доматите се режат на половинки. Сьомгата се реже на кубчета. Лимонът се изцежда и сокът се смесва със зехтина, нарязания на ситно магданоз и солта.

Накъсаната салата се слага в купа, върху нея се слагат на купчинка доматите, рибата и яйцата. Полива се с дресинга и се сервира веднага.
подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар