Провансалска запеканка с манатарки

17/06/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 483
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изварата се смесва с яйцата, настъргания кашкавал и бульона.

В маслото се запържва нарязаният на ситно лук за 8 минути на бавен огън. Добавят се нарязаните на тънки филийки гъби.

Сместа се охлажда и се добавя към изварената смес. Разбърква се и се добавя сол. Фурната се загрява до 170 градуса.

В намазана с олио тава се изсипва сместа, заглажда се отгоре и се пече 50 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!