Макарони с гъби и кашкавал

21/06/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър1186279563
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 127
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете макароните в подсолена вода. Междувременно задушете гъбите за 5 минути.

Добавете чесъна и задушете за още 1 минута, след което сипете сметаната, млякото и индийското орехче. Кипнете сместа.

Добавете 125 г от чедъра, както и босилека. Махнете от огъня и разбъркайте, докато чедърът се разтопи. Овкусете със сол и черен пипер.

Отцедете пастата и я смесете с гъбената смес, сипете в тава и поръсете с оставащия чедър.

Печете в силно загрята фурна до готовност.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар