Френска плодова салата с пъпеш и шампанско

23/06/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 028
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пъпешът се обелва, семките се отстраняват. Пъпешът се реже на кубчета и се поръсва с пудра захар.

Слага се в купа и се оставя за 10 минути в хладилника.

Лимонът се изстисква и сокът се смесва с шампанското. С тази смес се полива салатата.

Оставя се за още 20 минути в хладилника. Преди да се сервира, салатата се украсява с резенчета праскова.
подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!