Френска плодова салата с пъпеш и шампанско

23/06/2015
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо644
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Пъпешът се обелва, семките се отстраняват. Пъпешът се реже на кубчета и се поръсва с пудра захар.

Слага се в купа и се оставя за 10 минути в хладилника.

Лимонът се изстисква и сокът се смесва с шампанското. С тази смес се полива салатата.

Оставя се за още 20 минути в хладилника. Преди да се сервира, салатата се украсява с резенчета праскова.
подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар