Италианско предястие с пъпеш и козе сирене

23/06/2015
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо284
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг2 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Приготвя се сос, като чесънът и орехите се запържват в зехтина за 3 минути. Добавя се олиото, соевият сос и всичко се разбърква.

Лимоните се изстисква и сокът се добавя в соса. Сваля се от котлона и се охлажда. Салатата айсберг се накъсва, козето сирене се реже на кубчета. Пъпешът се реже на кубчета.

В купа се слагат първо кубчетата пъпеш, отгоре нарязаната на ситно шунка, върху нея се слага козето сирене, отгоре накъсаната салата айсберг. Полива се със соса.

Босилекът и ментата се нарязват на ситно и с тях се поръсва салатата.

подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар