Бутер пай с пилешко

24/06/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър1186279389
Приготвяне40 мин.
Готвене80 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо903
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете бутчетата със сайдера и бульона в тенджера, овкусете със сол и черен пипер и варете на слаб огън 45 минути. Извадете месото и задушете целината в бульона за 4-5 минути. Отцедете я и прецедете бульона.

Ако е необходимо, долейте към него вода, така че общо да се получи 600 мл течност. Разтопете маслото, добавете брашно, бульона и кипнете. Варете, докато течността се редуцира. Добавете подправките. Обезкостете бутчетата и ги сложете във форма за печене.

Отгоре изсипете соса. Разточете тестото, намажете го с яйце и сложете отгоре върху формата, като леко притиснете краищата. Изпечете пая в загрята на 200 градуса фурна за 30 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар