Домашен сладолед с кафе и джинджифил

24/06/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо605
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кафето се смесва със захарта, залива се с горещата вода и се оставя да изстине.

Сметаната се разбива до състояние на крем. Джинджифилът се настъргва на ситно.

Кафето, джинджифилът и сметаната се смесват, разбъркват се внимателно и се оставят да се замразят за 3 часа в хладилника, като на всеки час сладоледът се вади и се разбърква.

Сервира се, като се оформя на топки и се поръсва с канела.

подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар