Италианска супа с яйца и топено сирене

25/06/2015
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо514
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Хлябът се намазва с маслото и леко се запържва на тиган. Върху всяка филия се слага парче топено сирене.

Тиганът се похлупва с капак и филиите се загряват, докато сиренето не започне да се топи.

В четири чинии за супа се слага по едно парче хляб с топено сирене.

Отгоре се чуква по едно яйце и се излива врящ бульон, който пресича яйцето.

Готовата супа се поръсва със сол и нарязан на ситно магданоз.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар