Италианска лимонада с праскови и мента

28/06/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо734
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Водата и захарта се смесват. Прасковите се попарват с вряла вода, обелват се и се нарязват на парченца. Пускат се във водата със захарта и сместа се оставя да кипне.

Котлонът се намалява и всичко се вари 10 минути на бавен огън. Пасира се. Лимоните се изстискват и сокът се добавя към пасираните праскови в сиропа.

Лимонадата се оставя да се охлади напълно и се слага в хладилника за 1 час. Добавя се ситно нарязаната мента и се сервира.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
21.02.2016 13:28
На снимката не виждам пасирани праскови - бистра е течността в чашите
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв