Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Папарделе с гъби

Папарделе с гъби

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Папарделе с гъби1 / 2
29/06/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • гъби - 375 г микс
  • зехтин - 6 с.л.
  • чесън - 1 скилидка
  • люти чушки - 1 бр.
  • лимонов сок - от 1 бр.
  • магданоз
  • масло - 50 г
  • папарделе - 400 г
  • черен пипер
  • пармезан
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите и ги нарежете. Загрейте зехтина и запържете чесъна и лютата чушка за няколко минути.

Добавете гъбите и задушете за 3-4 минути, махнете от котлона и смесете с лимоновия сок, магданоза и маслото.

Овкусете със сол и черен пипер. Сварете пастата, отцедете и я смесете с гъбите. Поръсете с пармезан и сервирайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: