Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Бульони»Картофен бульон с чесън

Картофен бульон с чесън

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Картофен бульон с чесън1 / 2
09/07/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
55 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • чесън - 2 глави
  • картофи - 4 бр.
  • бульон - 1.8 л зеленчуков
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 190 градуса, сложете двете глави чесън в малка тавичка и ги запечете за 30 минути.

Междувременно сварете картофите. Кипнете бульона и добавете картофите към него, добавете изпечените скилидки чесън, овкусете със сол и черен пипер.

Варете още 15 минути и сервирайте с магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: