Хумус с кайенски пипер

02/07/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваИноватор / Автор
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо276
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Накиснете нахута в студена вода за 1 нощ. Сварете го, отцедете и пасирайте до получаването на гладко пюре.

Прибавете лимоновия сок, чесъна, зехтина, кайенския пипер и тахана, пасирайте отново.

Овкусете със сол и черен пипер, сложете в чиния за сервиране и поръсете със зехтин и още малко кайенски пипер.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Албена Асенова-Писева
Какво представлява кайенския пипер?Не ми е познат и ще ми е интересно да разбера и в какви други ястия може да се използва?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв