Пълнени чушки с рикота и кедрови ядки

06/07/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваИноватор / Автор
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо163
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте скара и изпечете чушките, увийте ги в плик да се задушат и ги обелете. Запечете кедровите ядки на сух тиган.

Прехвърлете ги в купа и ги смесете със ситно нарязаните сушени домати, рикотата, ригана, сол и черен пипер. Разбъркайте добре и напълнете чушките.

Загрейте олиото и изпържете чушките за 1-2 минути. Прехвърлете ги в чиния за сервиране и поръсете със ситно нарязаните домати.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар