Настърган кашкавал на фурна

08/07/2015
Дебелата Бертаот Дебелата БертаМастър Шеф / Автор
"Специално предложение от рубриката Вкусно за минути "
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 465
  • Преглеждания за месеца654
  • Преглеждания за седмицата336
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • кашкавал - 300 г, може и сирене
  • масло - 50 г краве
  • прясно мляко - 1 ч.ч.
  • яйца - 3 бр. домашни
  • брашно - 3 с.л.
  • черен пипер - 1/4 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете кашкавала на по-едро ренде, а ако използвате сирене, го намачкайте.

Разбийте яйцата с млякото и брашното и добавете кашкавала. Овкусете с черен пипер и малко сол по желание.

Обърканата смес сипете в намаслена тава и сложете да се изпечете до готовност в умерено загряна фурна.
подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ценител
Ценител
17.01.2016 20:33
Тази рецепта (приготвена с кашкавал) е истинско вълшебство. Готвеха я в един стол, пробвах се и самостоятелно вкъщи и се получи почти по същия начин. Бих препоръчал тавата, в която се пече да бъде с колкото е възможно по-малък диаметър, за да бъдат парчетата достатъчно дебели. В противен случай ястието губи от качествата си.
3
0

Виж всички коментари или напиши такъв