Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Кашкавал на Фурна»Настърган кашкавал на фурна

Настърган кашкавал на фурна

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k5018k
Настърган кашкавал на фурна1 / 2
14/01/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4
"Специално предложение от рубриката Вкусно за минути"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 300 г, може и сирене
  • масло - 50 г краве
  • прясно мляко - 1 ч.ч.
  • яйца - 3 бр. домашни
  • брашно - 3 с.л.
  • черен пипер - 1/4 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете кашкавала на по-едро ренде, а ако използвате сирене, го намачкайте.

Разбийте яйцата с млякото и брашното и добавете кашкавала. Овкусете с черен пипер и малко сол по желание.

Обърканата смес сипете в намаслена тава и сложете да се изпечете до готовност в умерено загрята фурна.

Кашкавалът на фурна се поднася с гарнитура по избор.

Настърганият кашкавал на фурна е много вкусен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ценител
Ценител
Тази рецепта (приготвена с кашкавал) е истинско вълшебство. Готвеха я в един стол, пробвах се и самостоятелно вкъщи и се получи почти по същия начин. Бих препоръчал тавата, в която се пече да бъде с колкото е възможно по-малък диаметър, за да бъдат парчетата достатъчно дебели. В противен случай ястието губи от качествата си.
17.01.2016 20:33
12