Картофени суфлета по швейцарски

15/07/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър1186279546
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 608
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрежете всеки картоф наполовина, след което го издълбайте.

Смесете издълбаната картофена част със сиренето, маслото, магданоза, сметаната, жълтъците и подправките.

Намачкайте добре и добавете разбитите на сняг белтъци. Напълнете картофите и ги запечете за 20-25 минути.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар