Миш-маш

09/08/2015
Дебелата Берта
отДебелата БертаМастър Шеф5088145
"Имаме удоволствието да ви представим една от най-обичаните ти приготвяни рецепти у нас, който всички сме хапвали и хапваме с удоволствие - миш-маш "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
26 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо57 146
  • Преглеждания за месеца1438
  • Преглеждания за седмицата400
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена26

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете чушките от семки и дръжки, изпечете ги, задушете и ги обелете. Попарете доматите във вряла вода за малко и ги обелете след това.

Нарежете кромида на филийки и го задушете в сгорещено олио, след 10-15 минути добавете нарязаните по-едро чушки, а след още 5-10 минути сипете и нарязаните едро домати.

Когато ястието остане само на мазнина, добавете разбитите яйца. Объркайте и поръсете с натрошено сирене. Финално овкусете миш-маша с нарязан магданоз, а по желание посолете и поръсете малко черен пипер.
подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Йорданка
Йорданка
01.11.2016 14:07
Бързо и вкусно ястие, разбира се го приготвям в по-малко количество от дадената рецепта !
0
0
Dantes Iliev
Dantes Iliev
27.08.2016 20:44
ТОВА ЗА ЕДИН ВЗВОД ЛИ Е
14
0
Добринка Петкова
Любимото ми лятно ястие!Понякога го приготвям и през зимата с консервирани домати и чушки.
5
1

Виж всички коментари или напиши такъв