Пълнозърнест хляб със слънчогледови семки

19/07/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваИноватор / Автор
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 585
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете заедно брашното, солта, маята и семената в дълбока купа. Сипете водата и разбъркайте до оформяне на тесто.

Покрийте с кърпа и оставете на топло място за 50 минути, докато тестото си удвои обема.

Загрейте фурната на 200 градуса и прехвърлете тестото на набрашнена повърхност и замесете отново.

Пригответе правоъгълна форма за печене, намазнете я и сипете тестото вътре.

Поръсете с още слънчогледови семки и покрийте отново с кърпа за 15 минути. Запечете за 40 минути.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар