Пилешко филе със сусам и чесън

22/07/2015
Мария
отМарияНовак
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 943
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото месо на малки късчета. Смесете лимоновия сок с пасирания чесън, сол, черен пипер и залейте месото.

Объркайте, покрийте съда и оставете да се маринова за 1 час или 30 минути.

Подсушете пилешките хапки - всяка се овалва с брашно, потапя се в леко разбити яйца и най-накрая в смес от сусам и галета, като галетата трябва да повече от сусама.

Готовите пилешки филенца изваждайте върху кухненска хартия. ПОднесете топли с млечно-чеснов сос.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!