Разядка с патладжан и чесън

23/07/2015
Готвач.бг
отГотвач.бгНовак
"Леко пикантна, много ароматни и толкова вкусна, че няма как да не ви стане любима "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 835
  • Преглеждания за месеца649
  • Преглеждания за седмицата37
  • Рейтинг-
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете патладжаните в тава във фурната, която сте застелили с алуминиево фолио. Изпечените патладжани задушете и след като изстинат, ги обелете.

Накълцайте ситно патладжаните и добавете към тях счуканите заедно чесън, сол и орехи. Объркайте и добавете цеденото мляко с малко майонеза по желание. В този случай не използвайте зехтин или друга мазнина.

При непрекъснато разбиване или счукване в хаванче добавете зехтин на тънка струйка, като може да използвате кухненски робот. Проверете как е на сол, добавете малко черен пипер по желание и скълцан магданоз.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар