Пикантно бон филе

09/08/2015
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90510328
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 176
  • Преглеждания за месеца73
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете свинското месо от кожички и ципи, след което го шпиковайте с с парченца нарязан бекон и скилидки чесън.

Натъркайте го добре със сол, червен пипер, счукани черен пипер, дафинов лист и бахар.

Загрейте 150-200 г масло в тава и запечете филето от всички страни вътре - през това време го обливайте и с малко вода, за да не загори.

Долейте виното и след като сосът поври известно време, извадете филето.

Нарежете го на филийки, след като изстине. Поднесете го залято със соса.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар