Фритата с чушки и тиквички

10/08/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваИноватор / Автор
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо734
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте 2 с.л. от зехтина в тиган и запържете лука и нарязаните на лентички чушки за 10 минути.

Добавете оставащия зехтин и запържете чесъна и нарязаната тиквичка за 5 минути.

Разбийте яйцата със сол и черен пипер и смесете с настърганото проволоне.

Сипете яйчената смес върху зеленчуците и запържете. Сервирайте със салата по избор. По желание можете да добавите и други зеленчуци като моркови и броколи.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар