Пилешки рула с вкусна плънка

02/10/2010
Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
"Ще ви се усладят, че и за още ще питате "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 287
  • Преглеждания за месеца74
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4,3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пилешко месо - 5 тънки пържоли от бут
  • черен пипер
  • сол - на вкус
  • кайма - 150 г
  • моркови - 1 брой
  • червени чушки - 1/2
  • гъби - 150 г
  • царевица - 2 - 3 с.л.
  • къри - 1 щипка
  • магданоз - 1/4 връзка
  • червен пипер - 2 щипки
  • мазнина - 1 ч.л. масло, може и маргарин за готвене

Начин на приготвяне

Начукайте пържолите и ги овкусете със сол и черен пипер. Сгорещете мазнина в тиган и запържете всички зеленчуци в следния ред: първо моркови, след това каймата, а после и чушката, гъбите и царевицата. Овкусете сместа с подправките.

От плънката се слага в пилешките пържоли, месото се овива като сърмичка и се защипва с клечки (може да се зашие и с конец).

Намажете рулата с малко масло и ги подредете в намазнена тава.

Пекат се на предварително загрята фурна на 200 градуса.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар