Пилешки подбедрици на грил

25/08/2015
Янка
отЯнкаНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции6 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо721
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • пилешки бутчета - 6 бр.
  • лимонов сок - 1 с.л.
  • горчица - 1 с.л.
  • соев сос - 3 с.л.
  • мед - 1 с.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • сол
  • олио - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пилешките бутчета и ги подсушете.

Разбийте всички останали съставки за маринатата и овкусете бутчетата с получената марината.

Оставете ги в съд с капак и в хладилника за 30-60 минути.

Загрейте грила и намажете решетката с парче лук, картоф или малко мазнина. Сложете пилешките подбедрици да се пекат, като ги обръщате през няколко минути.

Когато са готови, от тях трябва при пробождане да потича бистър сок.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар