Gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Тортия»Тортиля с паста и чушки

Тортиля с паста и чушки

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k5019k
Тортиля с паста и чушки1 / 2
26/08/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • олио - 2 с.л.
  • лук - 1 малка глава
  • чушки - 1 червена + 1 жълта
  • гъби - около 80 - 100 г
  • чесън - 1 скилидка
  • макарони - 230 г
  • яйца - 4 бр. по - големи
  • сирене - 3 с.л. извара, крема, прясно сирене
  • зелен лук - 1 - 2 с.л. скълцан
  • черен пипер
  • сол
  • чедър - 30 г настъргано (нискомаслено)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте мазнината и сотирайте скълцания лук, чушки, гъби и накрая чесън.

Сварете макароните с обилно количество подсолена вода за около 8-10 минути или според указанията на опаковката.

Отцедените макарони добавете в тигана към зеленчуците и объркайте.

Разбийте яйцата със сиренето и добавете зеления лук и подправките. Залейте сместа в тигана и разбъркайте.

Сложете тигана на слаб котлона и гответе, докато отдолу хване апетитен загар. Настържете чедъра и сложете за кратко в загряна фурна, докато се запече.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: