Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Тапас»Пилешки крилца с кимион и чесън

Пилешки крилца с кимион и чесън

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Пилешки крилца с кимион и чесън1 / 2
27/08/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • пилешки крилца - 12 бр.
  • чесън - 2 скилидки
  • лимони - сок и кора от 1 бр.
  • кимион - 1 ч.л. семена
  • зехтин - 2 с.л.
  • мед - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете всяко крилце на две части. Смесете добре чесъна, лимоновата кора и сок, кимиона и зехтина, овкусете със сол и черен пипер.

Прибавете крилцата в купата, разбъркайте добре и ги покрийте.

Оставете да се мариноват в хладилник за 1 час, а най-добре да престоят цяла нощ.

Загрейте скарата и запечете за около 20 минути, като в последните 10 минути ги намажете с меда.

Поднесете веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: