четвъртък, 24 април

Кори за лазаня

Публикувана от:
Видяно: 6 808 пъти
Националност: Италианска Кухня
Категория: Паста
Рецепта за Кори за лазаня
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции5-6 броя

Необходими Продукти

  • яйца - 5 - 6 броя
  • сол
  • брашно

Приготвяне на Кори за лазаня

От яйцата и брашното и солта се омесва средно твърдо тесто. Разточва се на лист с дебелина около 0.5 см.

Реже се на квадрати с желаната големина, които се пускат във вряща подсолена вода, в която е добавена 1 с.л. олио. Внимавайте да не се слепят, ако варите повече от една кора.

След около минута се изваждат и се поставят върху кърпа, за да се отцедят.

3,8 от 10 Гласа

Отзиви (3)

  • 0
    0
    Отговор
    емилиян /емо

    2011-06-28, Оценка 4 от 5 за Кори за лазаня

    А бе хора и двамата сте прави. Варят се, ако се прави лазаня аламинут и се сушат, ако ще се използват по-нанататък. Само, че в дом. условия аз бих предпочел аламинут, ако всичко си му е като му е редът.
  • 0
    0
    Отговор
    диди

    2011-06-23, Оценка 4 от 5 за Кори за лазаня

    Не е вярно, варят се и още как. Прочети някоя рецепта на италиански(непреведена).
  • 0
    0
    Отговор
    powar4

    2011-04-09, Оценка 4 от 5 за Кори за лазаня

    Корите се сушат. Варят се само в БГ.

Домашна и оригинална рецепта за Кори за лазаня. Не намерихте това което търсите? Разгледай останалите категории за Кори за лазаня. Изпитани рецепти от местната и интернационална кухня. Препоръки за готвенето на Кори за лазаня в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с безброй рецепти, вкусотии, съвети и идеи от нашите автори, на едно място.